Resepti
Grillattua fetajuustoa, grillikasviksia ja minttutsatsiki
Arvio: 4.3 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
2 | kpl | fetajuustoa (à 150g) |
2 | tl | välimeren yrttisekoitusta |
1 | rkl | Apetit rypsiöljyä |
0,5 | kpl | sitruunan mehua ja raastettua kuorta |
1 | pss | Apetit Uuni & Grillikasvikset hunajainen |
Minttutsatsiki | ||
---|---|---|
2 | dl | turkkilaista jogurttia |
1 | dl | silputtua tuoretta minttua |
1 | kpl | valkosipulinkynsiä |
0,5 | kpl | Sitruunan mehua ja raastettua kuorta |
1 | tl | sokeria |
mustapippuria myllystä |
Valmistusohjeet
1. Grillaa kuumassa grillissä fetajuustoihin raidat ja nosta foliovuokaan. Lisää maustesekoitus, sitruunanmehu ja sitruunan raastettu kuori sekä öljy.
2. Kaada pussillinen kasviksia samaan vuokaan ja grillaa noin 10-15 minuuttia. (Uunissa 220°C noin 20 minuuttia).
3. Valmista kastike: Mittaa jogurtti kulhoon ja lisää silputtu minttu, raastettu valkosipuli, sitruunan mehu ja raastettu kuori, sokeri, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin ja anna maustua kylmässä hetki.