Resepti
Herkuttelijan suklaakakku
Arvio: 5 / 5
Valmistusaika:
Annosmäärä: 12 annosta
Ainekset
75 | g | tummaa suklaata |
1 | dl | Neito voinmakuinen rypsiöljy |
2 | dl | sokeria |
2 | kpl | munaa |
1 | tl | leivinjauhetta |
3 | dl | vehnäjauhoja |
2 | tl | vaniljasokeria |
1 | dl | kermaa tai maitoa |
Koristeluun | ||
---|---|---|
100 | g | suklaata |
tuoreita vadelmia tai pensasmustikoita |
Valmistusohjeet
1. Voitele ja jauhota vuoka.
2. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
3. Vatkaa öljy ja sokeri vaahdoksi.
4. Lisää munat yksi kerrallaan välillä vatkaten, lisää suklaa nauhana.
5. Siivilöi jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri joukkoon.
6. Lisää nesteet joukkoon ja sekoita.
7. Paista kakku miedossa lämmössä 175°C noin 50 minuuttia.
8. Sulata kuorrutukseen tuleva suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja valuta kakun päälle. Koristele kakku vadelmilla tai pensasmustikoilla.