Resepti

Herkuttelijan suklaakakku

Arvio: 5 / 5

Valmistusaika:

Annosmäärä: 12 annosta

Herkuttelijan suklaakakku

Ainekset

75gtummaa suklaata
1dlNeito voinmakuinen rypsiöljy
2dlsokeria
2kplmunaa
1tlleivinjauhetta
3dlvehnäjauhoja
2tlvaniljasokeria
1dlkermaa tai maitoa
Koristeluun
100gsuklaata
tuoreita vadelmia tai pensasmustikoita

Valmistusohjeet

1. Voitele ja jauhota vuoka.

2. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.

3. Vatkaa öljy ja sokeri vaahdoksi.

4. Lisää munat yksi kerrallaan välillä vatkaten, lisää suklaa nauhana.

5. Siivilöi jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri joukkoon.

6. Lisää nesteet joukkoon ja sekoita.

7. Paista kakku miedossa lämmössä 175°C noin 50 minuuttia.

8. Sulata kuorrutukseen tuleva suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja valuta kakun päälle. Koristele kakku vadelmilla tai pensasmustikoilla.