Resepti
Hunajaiset uunijuurekset
Arvio: 4.2 / 5
Hunaja tekee juureksista juhlaruokaa.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutioita (500 g) |
| 2 | rkl | hunajaa |
| 1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
| 2 | tl | balsamiviinietikkaa |
| suolaa | ||
| mustapippuria | ||
| 2 | rkl | tuoretta rosmariinia hienonnettuna |
| Vuokaan: | ||
|---|---|---|
| 1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kulhossa juureskuutioiden joukkoon muut aineet. Sipaise uunivuoka kasviöljyllä ja kaada juureskuutiot vuokaan. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Tarjoile lisäkkeenä.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti