Resepti

Janssoninkiusaus

Arvio: 3.6 / 5

Valmiista peruna-sipulisekoituksesta, anjovisfileistä ja kermasta hautuu uunissa maukas klassikkoruokalaji.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon Gluteeniton
Janssoninkiusaus

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (1 kg)
2prkanjovisfileitä (à 125g)
5dlruokakermaa

Valmistusohjeet

1. Levitä voideltuun uunivuokaan puolet jäisestä peruna-sipulisekoituksesta. Lisää päälle anjovisfileet ja loppu peruna-sipulisekoitus.

2. Sekoita kerman joukkoon anjovisliemi ja kaada seos vuokaan.

3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä 5-10 minuuttia ennen syömistä. Halutessasi hienonna päälle tuoretta tilliä. Etikkapunajuuret tai maustekurkut maistuvat janssoninkiusauksen kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!