Resepti
Janssoninkiusaus
Arvio: 3.6 / 5
Valmiista peruna-sipulisekoituksesta, anjovisfileistä ja kermasta hautuu uunissa maukas klassikkoruokalaji.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4

Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (1 kg) |
2 | prk | anjovisfileitä (à 125g) |
5 | dl | ruokakermaa |
Valmistusohjeet
1. Levitä voideltuun uunivuokaan puolet jäisestä peruna-sipulisekoituksesta. Lisää päälle anjovisfileet ja loppu peruna-sipulisekoitus.
2. Sekoita kerman joukkoon anjovisliemi ja kaada seos vuokaan.
3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä 5-10 minuuttia ennen syömistä. Halutessasi hienonna päälle tuoretta tilliä. Etikkapunajuuret tai maustekurkut maistuvat janssoninkiusauksen kanssa.