Resepti
Kasvis-kanapata
Arvio: 2.3 / 5
Kalkkunasta ja kasviksista tulee kepeää ruokaa, jolla nälkä kuitenkin pysyy poissa.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 400 | g | kanan- tai kalkkunanfileetä kuutioituna |
| 2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & Uunijuures |
| 2 | rkl | hunajaa |
| 2 | rkl | kasvisfondia |
| 1 | dl | vettä |
| 1 | tl | timjamia |
| 0,5 | tl | suolaa |
| ripaus mustapippuria | ||
| Tarjoiluun | ||
|---|---|---|
| kourallinen persiljaa | ||
Valmistusohjeet
1. Ruskista kana rypsi-rapsiöljytilkassa padassa. Lisää kasvikset ja jatka kuumennusta, kunnes kasvikset ovat saaneet kauniin paistopinnan.
2. Lisää loput ainekset ja hauduta kannen alla 20-30 minuuttia.
3. Silppua pataan persiljaa juuri ennen kuin nostat sen pöytään.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti