Resepti
Kermaperunakeikaus
Arvio: 3.3 / 5
Ranskalaisittain valmistetut kermaperunat sipulilla ja sinihomejuustolla.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 3 annosta
Ainekset
2 | rkl | Neito rypsiöljyä™ |
1 | sipuli | |
1 | rkl | sokeria |
1 | pss | Apetit Aura-juustoperunoita |
Tarjoiluun; | ||
---|---|---|
timjamia |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kasviöljy pannulla. Leikkaa sipuli viipaleiksi ja paista viipaleet kauniin värisiksi pannulla. Ripoita sipuleille sokeria.
2. Laita uuninkestävän pannun tai vuoan pohjalle pari suikaletta leivinpaperia. Lado sipulit pannun pohjalle.
3. Kaada sipuliviipaleiden päälle kermaperunat ja kypsennä pakkauksen ohjeen mukaisesti 225 °C:ssa 50-60 minuuttia.
4. Anna paistoksen jäähtyä hiukan ja kumoa se tarjoiluvadille. Poista leivinpaperisuikaleet ja viimeistele timjamilla.
6. Vinkki! Tähän reseptiin voit lisätä rapeaksi paistettua pekonia tai graavilohta pilkottuna.