Resepti

Kermaperunakeikaus

Ranskalaisittain valmistetut kermaperunat sipulilla ja sinihomejuustolla.

Valmistusaika: yli 60 minuuttia

Annosmäärä: 3 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Kermaperunakeikaus

Ainekset

2rklNeito rypsiöljyä™
1sipuli
1rklsokeria
1pssApetit Uunivalmis Sinihomejuustoperunoita
Tarjoiluun;
timjamia

Valmistusohjeet

1. Kuumenna kasviöljy pannulla. Leikkaa sipuli viipaleiksi ja paista viipaleet kauniin värisiksi pannulla. Ripoita sipuleille sokeria.

2. Laita uuninkestävän pannun tai vuoan pohjalle pari suikaletta leivinpaperia. Lado sipulit pannun pohjalle.

3. Kaada sipuliviipaleiden päälle kermaperunat ja kypsennä pakkauksen ohjeen mukaisesti 225 °C:ssa 50-60 minuuttia.

4. Anna paistoksen jäähtyä hiukan ja kumoa se tarjoiluvadille. Poista leivinpaperisuikaleet ja viimeistele timjamilla.

6. Vinkki! Tähän reseptiin voit lisätä rapeaksi paistettua pekonia tai graavilohta pilkottuna.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!