Resepti
Kevätrullat
Arvio: 2.6 / 5
Näppärät kevätrullat tuovat Aasian suomalaiseen kotiin.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 32 kpl
Ainekset
2 | pss | Apetit Maalaiskasviksia (à 300g) |
3 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
Kastike | ||
---|---|---|
4 | rkl | kalakastiketta |
4 | rkl | osterikastiketta |
1 | rkl | sokeria |
1,5 | tl | mustapippuria rouhittuna |
1 | pkt | filotaikinaa, pakaste (12-13 levyä) |
Kypsentämiseen | ||
1,5 | l | Neito Rypsiöljyä™ |
Tarjoiluun | ||
2 | dl | thaichilikastiketta tai hapanimelä -dippikastiketta |
Valmistusohjeet
1. Pikapaista kasvikset kolmessa erässä. Sekoita kastikkeen aineet ja kaada kasvisten joukkoon, jäähdytä.
2. Leikkaa filotaikinakäärö keskeltä kahteen osaan. Ota ohut taikinalevyn puolikas ja taita se kahteen osaan. Annostele noin 3 rkl kasviksia levyn päälle. Rullaa paketin tapaan ja liimaa sauma kylmällä vedellä kiinni. Tee loput rullat samoin.
3. Kuumenna kasviöljy wokkipannussa tai isossa paistokasarissa 180 asteeseen. Kasviöljy on sopivan kuumaa kypsentämiseen kun valkoinen leipäpala ruskistuu molemmilta puolilta kauniin väriseksi 2 minuutissa. Kypsennä 4–6 rullaa kerrallaan kauniin ruskeiksi kuumassa öljyssä. Nosta rullat talouspaperin päälle valumaan. Tarjoa dippikastikkeen kanssa.