Resepti
Bulgur-porkkanalisäke
Bulgurista saat kiinnostavan salaatin.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | dl | bulguria |
5 | dl | vettä |
2 | tl | suolaa |
1 | pss | Apetit Pikkuporkkanoita (200 g) |
4 | kpl | tomaattia |
1 | rkl | valkoviinietikkaa |
1 | rkl | tuoretta, raastettua piparjuurta |
0,5 | kpl | sitruunan raastettu kuori |
1 | tl | sormisuolaa |
1 | tl | mustapippuria |
rucolaa |
Valmistusohjeet
1. Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lisää keittämisen loppuvaiheessa joukkoon porkkanat.
2. Pese ja kuivaa tomaatit. Leikkaa tomaatit lohkoiksi pieneen kulhoon. Lisää joukkoon valkoviinietikka ja piparjuuriraaste. Mausta sitruunankuorella, sormisuolalla ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon keitetty bulgur ja pikkuporkkanat. Viimeistele rucolalla. Tarjoa kalan, kanan tai lihan kanssa.