Resepti
Kukkakaali-savulohikeitto
Arvio: 3.7 / 5
Kukkakaalia ja savulohta soseuttamalla saat samettisen sopan.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | rkl | NEITO™ -rypsiöljyä |
1 | pss | Apetit Kukkakaalia (à 250 g) |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (à 500 g) |
1 | hienonnettu valkosipulinkynsi | |
5 | dl | kasvislientä |
2 | dl | ruokakermaa |
1 | tl | suolaa |
200 | g | savukirjolohifileetä |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kasviöljy kattilassa. Lisää kukkakaali, peruna-sipulisekoitus ja valkosipuli. Kuullota kasviksia muutama minuutti niitä koko ajan sekoittaen. Lisää kasvisliemi sekä ruokakerma ja mausta ainekset suolalla. Keitä miedolla lämmöllä 20 minuuttia.
2. Paloittele savukala kattilaan. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Kuumenna.
3. Vinkki! Tarjoa uunissa paahdettujen saaristolaisleipätikkujen kera.