Resepti
Nasi goreng
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi- ja rapsiöljyä |
| 0,5 | pss | Apetit Sipulikuutioita |
| 1 | valkosipulinkynsi | |
| 2 | rkl | chilitahnaa |
| 300 | g | broilerisuikaleita |
| 4 | dl | keitettyä riisiä |
| 1 | pss | Apetit Papusekoitusta |
| 400 | g | paseerattua tomaattia |
| 2 | rkl | makeaa soijakastiketta |
| 0,5 | pnt kevätsipulia | |
| korianteria | ||
| 4 | kananmunaa | |
| limeä |
Valmistusohjeet
1. Kuullota sipulikuutioita öljyssä pannulla. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli ja chilitahna.
2. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista. Lisää joukkoon keitetty riisi ja paista hetki käännellen.
3. Lisää papusekoitus ja paseerattu tomaatti. Kuumenna ja mausta soijakastikkeella.
4. Hauduta miedolla lämmöllä hetki ja lisää hienonnettua kevätsipulia ja tuoretta korianteria.
5. Tarjoile paistetun kananmunan ja limesiivujen kera.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti