Resepti

Paahdettua kukkakaalia ja kikherneitä

Arvio: 4.5 / 5

Ihana, kaunis kasvislisäke kukkakaalista syntyy uunissa. Annoskokoa on helppo kasvattaa syöjämäärän mukaan.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Paahdettua kukkakaalia ja kikherneitä

Ainekset

1pssApetit Kukkakaalia (à 250 g)
1pktkikherneitä (380 g/230 g)
1rklSriracha-maustekastiketta
1rklhunajaa
2rklApetit rypsiöljyä
0,5tlsuolaa
Tarjoiluun
2dlrucolaa

Valmistusohjeet

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Kaada seos uunipellille.

2. Paahda 200 °C noin 10 minuuttia. Sekoita rucolaa joukkoon juuri ennen tarjoamista.