Resepti
Paahdettua kukkakaalia ja kikherneitä
Arvio: 4.5 / 5
Ihana, kaunis kasvislisäke kukkakaalista syntyy uunissa. Annoskokoa on helppo kasvattaa syöjämäärän mukaan.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Kukkakaalia (à 250 g) |
| 1 | pkt | kikherneitä (380 g/230 g) |
| 1 | rkl | Sriracha-maustekastiketta |
| 1 | rkl | hunajaa |
| 2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
| 0,5 | tl | suolaa |
| Tarjoiluun | ||
|---|---|---|
| 2 | dl | rucolaa |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Kaada seos uunipellille.
2. Paahda 200 °C noin 10 minuuttia. Sekoita rucolaa joukkoon juuri ennen tarjoamista.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti