Resepti

Parsakaalipesto

Tuo vaihtelua perinteiseen pestoon ja kokeile valmistuksessa Apetitin Parsakaalia. Tämä herkku sopii niin leivän päälle kuin pastan kastikkeeksikin.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Vähälaktoosinen
Parsakaalipesto

Ainekset

1pssApetit Parsakaalia (200 g)
3dlApetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä
1ruukku basilikaa
1kplvalkosipulinkynsi
1dlpinjansiemeniä, seesaminsiemeniä tai aurongonkukansiemeniä
2dlparmesaaniraastetta
1tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Keitä parsakaalit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, noin 4 minuuttia. Kaada keitinvesi pois ja laita parsakaalit tehosekoittimeen. Lisää öljy, basilika, valkosipulinkynsi sekä siement ja soseuta tasaiseksi. Lisää raastettu parmesaani sekä suola ja pyöräytä tasaiseksi. Tarjoa esimerkiksi pastan kastikkeena tai leivän kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!