Resepti
Parsakaalipestopasta & Kasvisjauhispyörykät
Arvio: 3.6 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | pss | Apetit Parsakaalia (à200 g) |
1 | dl | Auringonkukansiemeniä |
1 | kpl | Ruukku basilikaa |
2 | kpl | Valkosipulinkynttä |
0,5 | dl | Parmesaania raastettuna |
1 | kpl | Sitruunan mehu |
0,75 | dl | Oliiviöljyä |
0,5 | dl | Vettä |
400 | g | Spagettia |
1 | dl | Spagetin keitinvettä |
1 | pss | Apetit Kasvisjauhispyöryköitä (à 240 g) |
Valmistusohjeet
2. Ota parsakaalit sulamaan hyvissä ajoin.
3. Paahda auringonkukansiemeniä kuivalla kuumalla pannulla viitisen minuuttia, jotta ne hieman paahtuvat. Anna jäähtyä.
4. Mittaa parsakaali, auringonkukansiemenet, basilikan lehdet (säästä muutama lehti koristeluun), kuoritut ja hienonnetut valkosipulinkynnet, parmesaani, sitruunan mehu ja oliiviöljy tehosekoittimeen.
5. Soseuta pestoksi ja lisää tarvittaessa vettä, jotta saat hyvän rakenteen.
6. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä al denteksi.
7. Ota desi keitinvettä sivuun.
8. Valuta pasta ja sekoita parsakaalipesto sen joukkoon.
9. Lisää tarpeen mukaan keitinvettä.
10. Paista Kasvisjauhispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile parsakaalipestopastan kanssa.