Resepti

Parsakaalipestopasta & Kasvisjauhispyörykät

Arvio: 3.6 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Vähälaktoosinen
Parsakaalipestopasta & Kasvisjauhispyörykät

Ainekset

1pssApetit Parsakaalia (à200 g)
1dlAuringonkukansiemeniä
1kplRuukku basilikaa
2kplValkosipulinkynttä
0,5dlParmesaania raastettuna
1kplSitruunan mehu
0,75dlOliiviöljyä
0,5dlVettä
400gSpagettia
1dlSpagetin keitinvettä
1pssApetit Kasvisjauhispyöryköitä (à 240 g)

Valmistusohjeet

2. Ota parsakaalit sulamaan hyvissä ajoin.

3. Paahda auringonkukansiemeniä kuivalla kuumalla pannulla viitisen minuuttia, jotta ne hieman paahtuvat. Anna jäähtyä.

4. Mittaa parsakaali, auringonkukansiemenet, basilikan lehdet (säästä muutama lehti koristeluun), kuoritut ja hienonnetut valkosipulinkynnet, parmesaani, sitruunan mehu ja oliiviöljy tehosekoittimeen.

5. Soseuta pestoksi ja lisää tarvittaessa vettä, jotta saat hyvän rakenteen.

6. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä al denteksi.

7. Ota desi keitinvettä sivuun.

8. Valuta pasta ja sekoita parsakaalipesto sen joukkoon.

9. Lisää tarpeen mukaan keitinvettä.

10. Paista Kasvisjauhispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile parsakaalipestopastan kanssa.