Resepti
Pinaatti-valkosipulivoi
Arvio: 5 / 5
Tätä monikäyttöistä voita saisi olla aina jääkaapissa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
3 | palaa Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia | |
50 | g | voita huoneenlämpöisenä |
3 | valkosipulin kynttä |
Valmistusohjeet
1. Sulata pinaatti mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Anna voin temperoitua huoneenlämpöiseksi ja sekoita pinaatin joukkoon. Kuori ja silppua joukkoon valkosipulinkynnet.
2. Käytä levitteenä leivillä tai tee reilumpi annos, leikkaa viiltoja leipään ja täytä leipä pinaatti-valkosipulivoilla ja ihanasti sulavalla juustolla. Sopii myös kypsän pastan joukkoon lisättäväksi.
3. Levitteeseen ei tarvitse lisätä suolaa. Sen voi halutessaan lisätä sormisuolana ruokailtaessa.