Resepti

Pinaatti-valkosipulivoi

Tätä monikäyttöistä voita saisi olla aina jääkaapissa.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Pinaatti-valkosipulivoi

Ainekset

3palaa Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
50gvoita huoneenlämpöisenä
3valkosipulin kynttä

Valmistusohjeet

1. Sulata pinaatti mikroaaltouunissa ja anna sen temperoitua huoneenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon voi. Kuori ja silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

2. Käytä levitteenä leivillä tai tee reilumpi annos, leikkaa viiltoja leipään ja täytä leipä pinaatti-valkosipulivoilla ja ihanasti sulavalla juustolla. Sopii myös kypsän pastan joukkoon lisättäväksi.

3. Levitteeseen ei tarvitse lisätä suolaa. Sen voi halutessaan lisätä sormisuolana ruokailtaessa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!