Resepti
Pinaattiletut
Arvio: 3.7 / 5
Pinaattiletut maistuvat aina.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 8 lettua
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia |
| 5 | dl | laktoositonta maitouomaa |
| 2 | kananmunaa | |
| 3 | dl | vehnäjauhoja |
| 0,5 | tl | suolaa |
| Paistamiseen | ||
|---|---|---|
| Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä | ||
Valmistusohjeet
1. Sulata pinaatti huoneenlämmössä tai mikrossa sulatusteholla. Sekoita kaikki taikinan raaka-aineet keskenään. Anna taikinan tekeytyä 15–30 minuuttia.
2. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä. Lisää pannulle kauhallinen taikinaa. Paista molemmin puolin ruskean rapeiksi.
3. Tarjoa pinaattiletut esimerkiksi savulohitäytteen tai puolukkahillon kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti