Resepti

Pinaattiletut

Arvio: 3.7 / 5

Pinaattiletut maistuvat aina.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 8 lettua

Laktoositon Vähälaktoosinen
Pinaattiletut

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
5dllaktoositonta maitouomaa
2kananmunaa
3dlvehnäjauhoja
0,5tlsuolaa
Paistamiseen
Apetit rypsiöljyä

Valmistusohjeet

1. Sulata pinaatti huoneenlämmössä tai mikrossa sulatusteholla. Sekoita kaikki taikinan raaka-aineet keskenään. Anna taikinan tekeytyä 15–30 minuuttia.

2. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä. Lisää pannulle kauhallinen taikinaa. Paista molemmin puolin ruskean rapeiksi.

3. Tarjoa pinaattiletut esimerkiksi savulohitäytteen tai puolukkahillon kanssa.