Resepti

Raikas hernehummus

Arvio: 3.1 / 5

Raikas hummus syntyy kikherneiden lisäksi Apetitin kotimaisista herneistä. Nauti hernehummus levitteenä tai lämpimän ruoan lisäkkeenä.

Valmistusaika: Alle 5 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Raikas hernehummus

Ainekset

1rklApetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä
1dlkikherneitä, säilyke
0,5valkosipulinkynsi
1,5dlApetit Kotimainen hernettä
0,5tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna ja jäähdytä herneet pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Laita kaikki hernehummuksen ainekset tehosekoittimeen ja hienonna tasaiseksi. Tarjoa hernehummus esimerkiksi levitteenä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!