Resepti
Sieni-kesäkurpitsakiusaus
Arvio: 3.1 / 5
Tästä annoksesta riittää ruokaa neljälle hengelle kahdeksi päiväksi.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4-8
Ainekset
1 | l | kantarelleja tai muita sieniä |
voita | ||
2 | kpl | timjamin oksaa |
1 | kpl | kesäkurpitsaa |
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (à 1 kg) |
suolaa | ||
mustapippria | ||
5 | dl | ruokakermaa |
parmesaania | ||
persiljaa |
Valmistusohjeet
1. Putsaa sienet ja leikkaa isommat sienet paloiksi. Paista sieniä voissa miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat kypsiä. Mausta timjamin lehdillä.
2. Raasta kesäkurpitsa. Sekoita peruna-sipulisekoitus, kantarellit ja kesäkurpitsaraaste uunivuoassa, mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada ruokakerma vuokaan. Paista kiusausta 200 asteessa 50-60 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.
3. Viimeistele sieni-kesäkurpitsakiusaus tuoreella raastetulla parmesaanilla sekä persiljalla ennen tarjoilua.