Resepti
Sieni-kesäkurpitsakiusaus
Arvio: 3 / 5
Tästä annoksesta riittää ruokaa neljälle hengelle kahdeksi päiväksi.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4-8
 
                            Ainekset
| 1 | l | kantarelleja tai muita sieniä | 
| voita | ||
| 2 | kpl | timjamin oksaa | 
| 1 | kpl | kesäkurpitsaa | 
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (à 1 kg) | 
| suolaa | ||
| mustapippria | ||
| 5 | dl | ruokakermaa | 
| parmesaania | ||
| persiljaa | 
Valmistusohjeet
1. Putsaa sienet ja leikkaa isommat sienet paloiksi. Paista sieniä voissa miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat kypsiä. Mausta timjamin lehdillä.
2. Raasta kesäkurpitsa. Sekoita peruna-sipulisekoitus, kantarellit ja kesäkurpitsaraaste uunivuoassa, mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada ruokakerma vuokaan. Paista kiusausta 200 asteessa 50-60 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.
3. Viimeistele sieni-kesäkurpitsakiusaus tuoreella raastetulla parmesaanilla sekä persiljalla ennen tarjoilua.
 Jaa
 Jaa Facebook
 Facebook
             LinkedIn
 LinkedIn
             Sähköposti
 Sähköposti 
             
                 
         
                                    