Resepti
Tomaatti-parmesaani-perunamuusi
Arvio: 4 / 5
Perunamuusi on helppo tuunata monella tavalla
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | prk | Apetit Perunamuusia |
1 | dl | aurinkokuivattuja tomaattikuutioita |
1 | dl | parmesaaniraastetta |
Valmistusohjeet
1. Repäise kansi pois ja lisää 1,5 dl vettä. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 7 minuuttia. Sekoita ja anna lämmön tasaantua hetki ennen tarjoilua.
3. Tuunaa Apetit perunamuusia lisäämällä valmiin muusin joukkoon:
5. - Neito rypsiöljyssä™ kuullotettua purjoa
6. - paahdettua sipulirouhetta ja sinappia
7. - hienonnettuja yrttejä, esimerkiksi basilikaa ja tilliä
8. - pestokastiketta
9. - piparjuurituorejuustoa nokareina
10. - raastettua sitruunan kuorta ja tilkka sitruunamehua
11. - chiliä ja chilikastiketta
12. - Neito rypsiöljyssä™ ja sokerissa kuullotettua omenaa ja sipulia
13. - pinaattia