Resepti
Tuorejuusto " dippi lautanen" kylmäsavulohella, kapriksilla, punasipulilla ja tillillä
Raikas ja näyttävä tarjottava vaikka kesän juhliin!
Valmistusaika: Alle 30 min.

Ainekset
200 | g | maustamatonta tuorejuustoa |
100 | g | ranskankermaa |
suolaa | ||
mustapippuria | ||
Päälle: | ||
---|---|---|
2 | tl | Apetit Neito Puristettu sitruunanmakuinen rypsi&rapsiöljyä |
150 | g | kylmäsavulohta |
1 | kpl | punasipuli |
2 | rkl | pieniä kapriksia |
1/3 osa kurkkua | ||
tilliä | ||
Apetit Neito Puristettu sitruunanmakuinen rypsi&rapsiöljyä | ||
1 | kpl | patonkia |
Valmistusohjeet
1. Yhdistä tuorejuusto ja ranskankerma. Mausta suolalla, pippurilla ja Neito sitruunanmakuisella öljyllä.
2. Levitä seos laakealle lautaselle. Nosta jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistelet muut aineet. Leikkaa lohi pieniksi paloiksi. Kuori sipuli ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
3. Valuta kaprikset. Kuori kurkku, poista siemenet lusikalla ja leikkaa kuutioiksi.
4. Asettele lohi, sipulit, kurkunpalat, kaprikset ja tillitupsut tuorejuustoseoksen päälle. Viimeistele Neito sitruunaöljyllä.
5. Tarjoa rapeaksi paahdetun patongin, saaristolaisleivän tai sipsien kanssa.