Resepti

Tuorejuusto " dippi lautanen" kylmäsavulohella, kapriksilla, punasipulilla ja tillillä

Raikas ja näyttävä tarjottava vaikka kesän juhliin!

Valmistusaika: Alle 30 min.

Tuorejuusto " dippi lautanen" kylmäsavulohella, kapriksilla, punasipulilla ja tillillä

Ainekset

200gmaustamatonta tuorejuustoa
100granskankermaa
suolaa
mustapippuria
Päälle:
2tlApetit Neito Puristettu sitruunanmakuinen rypsi&rapsiöljyä
150gkylmäsavulohta
1kplpunasipuli
2rklpieniä kapriksia
1/3 osa kurkkua
tilliä
Apetit Neito Puristettu sitruunanmakuinen rypsi&rapsiöljyä
1kplpatonkia

Valmistusohjeet

1. Yhdistä tuorejuusto ja ranskankerma. Mausta suolalla, pippurilla ja Neito sitruunanmakuisella öljyllä.

2. Levitä seos laakealle lautaselle. Nosta jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistelet muut aineet. Leikkaa lohi pieniksi paloiksi. Kuori sipuli ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.

3. Valuta kaprikset. Kuori kurkku, poista siemenet lusikalla ja leikkaa kuutioiksi.

4. Asettele lohi, sipulit, kurkunpalat, kaprikset ja tillitupsut tuorejuustoseoksen päälle. Viimeistele Neito sitruunaöljyllä.

5. Tarjoa rapeaksi paahdetun patongin, saaristolaisleivän tai sipsien kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!