Resepti

Uunilohi kermaperunapedillä

Arvio: 3.7 / 5

Maukas uunilohi ja täyteläiset kermaperunat kasvisten kera sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Ja vatsa täyttyy varmasti.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Gluteeniton
Uunilohi kermaperunapedillä

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Kermaperunoita
600gkirjolohifilee
suolaa
mustapippuria
Lisäksi
1pssApetit Kruunusekoitus vihannessekoitusta (300 g)

Valmistusohjeet

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaada kermaperunat halkaisijaltaan 23–25 cm:n uunivuokaan. Kypsennä 35 minuuttia. Nosta vuokaan kirjolohifilee ja jatka kypsennystä noin 30 minuuttia.

2. Valmista Kruunusekoitus pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa kermaperunoiden ja kalan kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!