Resepti
Uunilohi kermaperunapedillä
Arvio: 3.6 / 5
Maukas uunilohi ja täyteläiset kermaperunat kasvisten kera sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Ja vatsa täyttyy varmasti.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Kermaperunoita |
| 600 | g | kirjolohifilee |
| suolaa | ||
| mustapippuria | ||
| Lisäksi | ||
|---|---|---|
| 1 | pss | Apetit Kruunusekoitus vihannessekoitusta (300 g) |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaada kermaperunat halkaisijaltaan 23–25 cm:n uunivuokaan. Kypsennä 35 minuuttia. Nosta vuokaan kirjolohifilee ja jatka kypsennystä noin 30 minuuttia.
2. Valmista Kruunusekoitus pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa kermaperunoiden ja kalan kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti