Resepti

Uunimakkara bataatti-juuresgratiinilla

Arvio: 3.5 / 5

Laitatko lenkin yksin uuniin? Älä laita, gratiini paistuu siinä keskellä ja luvassa on reilumpi annos herkkuruokaa.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Uunimakkara bataatti-juuresgratiinilla

Ainekset

1pssApetit Bataatti-juuresgratiinia
1pktSininen Lenkki® Perinteinen
1pala juustoa
Päälle
1rkllehtipersiljaa
2kpltomaattia kuutioituna
mustapippuria
Tarjoiluun
2tomaattia
1rkllehtipersiljaa
4rklsinappia
4rklketsuppia

Valmistusohjeet

1. Kaada gratiini kulhoon ja kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 10 minuutin ajan. Kuori lenkki ja leikkaa siihen syvät viillot. Ujuta viiltoihin pala juustoa. Nosta lenkinpuolikkaat laakean uunivuoan päihin. Kaada kuuma gratiini vuokaan ja kuumenna 225 °C:ssa uunissa 20 minuuttia. Viimeistele herkku lehtipersilja-tomaattisilpulla ja mustapippurilla.