Resepti
Värikäs Makkarapata
Arvio: 3.5 / 5
Makkararuoka muuttuu vaihtelevaksi värikkäillä kasviksilla.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 500 | g | mausteista makkaraa |
| 2 | pss | Apetit Kartanon kasviksia (à 300 g) |
| 1 | tl | oreganoa |
| 1 | tl | timjamia |
| 1 | tl | suolaa |
| 1 | tl | mustapippuria |
| 1 | dl | aurinkokuivattuja tomaatteja |
| 1 | dl | villiriisisekoitusta |
| 1 | prk | tomaattimurskaa |
| 3 | dl | vettä |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kulhossa jäisten kasvisten joukkoon kaikki mausteet, aurinkokuivatut tomaatit, villiriisi, makkarapalat ja tomaattimurska. Kaada uunivuokaan ja lisää vuokaan vesi. Kypsennä makkara-kasvispata 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti