Resepti
Vihreä kanacurry
Nopea ja värikäs curry syntyy kana- tai tofusuikaleista sekä Sugar snaps pulleista sokeriherneistä.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
400 | g | kanan fileesuikaleita (tai tofusuikaleita) |
2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä |
2 | rkl | vihreää currytahnaa |
1 | tlk | kookosmaitoa (400 ml) |
1 | dl | vettä |
1 | rkl | soijakastiketta |
1 | pss | Apetit Sugar snaps pulleita sokeriherneitä (300 g) |
1 | kpl | punainen chili |
0,5 | ruukku korianteria | |
0,5 | kpl | limettiä |
Valmistusohjeet
1. Ota kana huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen valmistamista.
2. Kuumenna öljy wokissa tai isossa paistipannussa. Ruskista kanat pannussa.
3. Lisää currytahna ja sekoita minuutin verran.
4. Kaada pannulle kookosmaito ja vesi. Keitä voimakkaasti kiehuttaen muutama minuutti.
5. Lisää sokeriherneet ja soijakastike. Keitä 4 – 5 minuuttia.
6. Viipaloi chili ja hienonna korianteri. Purista limetistä mehu. Viimeistele curry chilillä, korianterilla ja limetin mehulla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
8. Vinkki! Raasta limetistä pesty kuori mukaan curryyn.