Resepti

Vihreä kanacurry

Nopea ja värikäs curry syntyy kana- tai tofusuikaleista sekä Sugar snaps pulleista sokeriherneistä.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Vähälaktoosinen Maidoton Gluteeniton
Vihreä kanacurry

Ainekset

400gkanan fileesuikaleita (tai tofusuikaleita)
2rklApetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä
2rklvihreää currytahnaa
1tlkkookosmaitoa (400 ml)
1dlvettä
1rklsoijakastiketta
1pssApetit Sugar snaps pulleita sokeriherneitä (300 g)
1kplpunainen chili
0,5ruukku korianteria
0,5kpllimettiä

Valmistusohjeet

1. Ota kana huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen valmistamista.

2. Kuumenna öljy wokissa tai isossa paistipannussa. Ruskista kanat pannussa.

3. Lisää currytahna ja sekoita minuutin verran.

4. Kaada pannulle kookosmaito ja vesi. Keitä voimakkaasti kiehuttaen muutama minuutti.

5. Lisää sokeriherneet ja soijakastike. Keitä 4 – 5 minuuttia.

6. Viipaloi chili ja hienonna korianteri. Purista limetistä mehu. Viimeistele curry chilillä, korianterilla ja limetin mehulla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

8. Vinkki! Raasta limetistä pesty kuori mukaan curryyn.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!