Resepti

Vuohenjuusto-herneleivät

Arvio: 3 / 5

Herneet voit syödä myös leivänpäällisinä.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Vuohenjuusto-herneleivät

Ainekset

3rklNeito Rypsiöljyä™
0,5pss(à 200 g) Apetit Kotimaisia Sipulikuutioita
0,5dlbalsamico-viinietikkaa
200gpehmeää vuohenjuustoa
Päälle:
4kinkkua
0,5pssApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
1tltimjamia
1tlmustapippuria
Tarjoiluun:
4palaa tummaa hiivaleipää

Valmistusohjeet

1. Kuumenna tilkka rypsiöljy paistinpannulla ja ruskista sipulikuutiot siinä kevyesti. Lisää viinietikka ja keitä, kunnes neste on haihtunut. Anna seoksen jäähtyä.

2. Notkista vuohenjuusto kulhossa haarukalla. Sekoita joukkoon sipuliseos.

3. Kuumenna herneet mikroaaltouunissa. Sekoita joukkoon tilkka rypsiöljyä sekä timjamia ja mustapippuria maun mukaan. Anna jäähtyä.

4. Leikkaa hiivaleivästä ohuita viipaleita, sivele päälle juusto-sipulitahnaa ja lusikoi päälle maustetut herneet.

5. Vinkki! Voit myös paahtaa leipäviipaleet

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!