Resepti
Halloumiuunijuurekset
Suolainen halloumi maistuu ihanalta mehukkaiden uunijuuresten kanssa. Kokonaisuuden kruunaa chilihunaja.
Valmistusaika: Alle 5 min.

Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & uunijuureksia (750 g) |
2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä |
0,75 | tl | suolaa |
0,25 | tl | mustapippuria |
1 | pkt | halloumia (250 g) |
3 | rkl | juoksevaa hunajaa |
0,5 | tl | chilirouhetta (tarvittaessa enemmän, tulisuudesta riippuen) |
1 | tl | vettä |
Valmistusohjeet
1. Levitä kasvikset leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle öljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Paahda kasviksia ensin 15 minuuttia uunin keskitasolla 250 asteessa.
3. Kuutioi halloumi. Sekoita hunaja ja chilirouhe keskenään.
4. Ota pelti uunista, sekoita kasvikset. Lisää päälle halloumi.
5. Valuta maustettu hunaja kasvisten ja halloumin päälle. Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia.
6. Vinkki! Chilirouheen sijasta voit käyttää haluamaasi chilikastiketta.