Resepti
Helpot lohiburgerit
Itse tehdyt kalapurilaiset ovat kätevä välipala.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Ainekset
0,5 | rs | Apetit Lohimurekepihvejä |
2 | kpl | moniviljasämpylää |
jääsalaattia | ||
1 | tomaattia | |
0,25 | sipuli | |
3 | rkl | majoneesia |
Tarjoiluun |
---|
Valmistusohjeet
1. Kypsennä pihvit paistinpannulla tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Viipaloi pestyt tomaatit ja sipulit.
3. Grillaa tai paahda sämpylät rapeiksi ja lämpimiksi. Pane sämpylöiden alaosat työlaudalle, aseta salaatti päälle.
4. Nosta pihvi leivälle, pane tomaatti- ja sipuliviipaleet ja kastike päälle. Nosta sämpylän kannet päälle.
5. Kääräise halutessasi hampurilainen paperiin ja nauti heti.