Resepti
Helppo lohiwokki
Arvio: 3.7 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Ainekset
400 | g | lohifileetä |
2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä |
1 | pss | Apetit maustettu Wok Yrttinen |
2 | rkl | Japanilaista soijakastiketta |
1 | rkl | hunajaa |
0,5 | limetin mehu | |
ripaus suolaa | ||
seesaminsiemeniä | ||
auringonkukansiemeniä | ||
tuoretta korianteria |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa lohifilee kuutioiksi. Kuumenna 1 rkl rypsiöljyä pannussa. Paista lohipalat nopeasti öljyssä. Siirrä ne lautaselle odottamaan. Kuumenna loppu öljy ja paista Apetit maustettu Wok -vihannekset napakan kypsiksi. Lisää pannuun soija, hunaja, limen mehu ja suola. Kuumenna. Kääntele lopuksi varovasti joukkoon lohipalat. Koristele seesamin- ja auringonkukansiemenillä sekä tuoreella korianterilla. Tarjoile esim. keitetyn jasmin-riisin kanssa.