Resepti
Inkivääri-kasviswok sokeriherneillä
Inkiväärillä ja valkosipulilla maustettu wok valmistuu helposti Apetit Wok-vihanneksista. Halutessasi voit lisätä reseptiin kanaa tai tofua. Tarjoa ruoka nuudelien tai riisin kanssa.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | pss | Apetit Wok Sokeriherne parika vihannessekoitusta (400 g) |
2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä |
1 | kpl | valkosipulinkynsi |
1 | rkl | tuoretta inkivääriä raastettuna |
2 | rkl | soijakastiketta |
1 | rkl | limemehua |
0,5 | ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna | |
1 | rkl | seesaminsiemeniä |
250 | g | vehnänuudeleita |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna öljy pannulla ja lisää hienonnettu valkosipuli. Raasta joukkoon inkivääri ja kuullota hetki.
2. Lisää pannulle wok-vihannekset ja paista, kunnes kasvikset ovat saaneet väriä. Mausta soijalla, limemehulla ja tuoreella korianterilla. Lisää pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä.
3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa wokin kanssa.
4. Vinkki! Lisää halutessasi wokkiin kanan fileesuikaleita tai marinoitua tofua. Lisää ne tällöin pannulle ennen valkosipulia, anna ruskistua ja jatka kokkaamista reseptin mukaan.