Resepti

Inkivääri-kasviswok sokeriherneillä

Inkiväärillä ja valkosipulilla maustettu wok valmistuu helposti Apetit Wok-vihanneksista. Halutessasi voit lisätä reseptiin kanaa tai tofua. Tarjoa ruoka nuudelien tai riisin kanssa.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Vegaaninen
Inkivääri-kasviswok sokeriherneillä

Ainekset

1pssApetit Wok Sokeriherne parika vihannessekoitusta (400 g)
2rklApetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä
1kplvalkosipulinkynsi
1rkltuoretta inkivääriä raastettuna
2rklsoijakastiketta
1rkllimemehua
0,5ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna
1rklseesaminsiemeniä
250gvehnänuudeleita

Valmistusohjeet

1. Kuumenna öljy pannulla ja lisää hienonnettu valkosipuli. Raasta joukkoon inkivääri ja kuullota hetki.

2. Lisää pannulle wok-vihannekset ja paista, kunnes kasvikset ovat saaneet väriä. Mausta soijalla, limemehulla ja tuoreella korianterilla. Lisää pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä.

3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa wokin kanssa.

4. Vinkki! Lisää halutessasi wokkiin kanan fileesuikaleita tai marinoitua tofua. Lisää ne tällöin pannulle ennen valkosipulia, anna ruskistua ja jatka kokkaamista reseptin mukaan.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!