Resepti
Kana-juurespata
Arvio: 3.2 / 5
Padankin valmistus voi olla nopeaa ja helppoa.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
300 | g | kanan fileesuikaleita |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | tl | paprikajauhetta |
1 | tl | rosmariinia |
2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna | |
1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutioita (500 g) |
3 | dl | vettä |
1 | kanaliemikuutio | |
4 | rkl | ruohosipulilla maustettua tuorejuustoa |
Valmistusohjeet
1. Ruskista kanasuikaleet öljyssä. Lisää paprikajauhe, rosmariini ja hienonnettu valkosipuli. Paista pari minuuttia ja lisää jäiset juureskuutiot, vesi ja kanaliemikuutio tai -fondi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 15 minuuttia, kunnes juurekset ja kana ovat kypsiä.
2. Lisää tuorejuusto ja kuumenna vielä. Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.