Resepti
Kana-juurespata
Arvio: 3.2 / 5
Padankin valmistus voi olla nopeaa ja helppoa.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 300 | g | kanan fileesuikaleita |
| 1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 1 | tl | paprikajauhetta |
| 1 | tl | rosmariinia |
| 2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna | |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutioita (500 g) |
| 3 | dl | vettä |
| 1 | kanaliemikuutio | |
| 4 | rkl | ruohosipulilla maustettua tuorejuustoa |
Valmistusohjeet
1. Ruskista kanasuikaleet öljyssä. Lisää paprikajauhe, rosmariini ja hienonnettu valkosipuli. Paista pari minuuttia ja lisää jäiset juureskuutiot, vesi ja kanaliemikuutio tai -fondi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 15 minuuttia, kunnes juurekset ja kana ovat kypsiä.
2. Lisää tuorejuusto ja kuumenna vielä. Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti