Resepti

Kana-juurespata

Arvio: 3.2 / 5

Padankin valmistus voi olla nopeaa ja helppoa.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Kana-juurespata

Ainekset

300gkanan fileesuikaleita
1rklNeito Rypsiöljyä™
1tlpaprikajauhetta
1tlrosmariinia
2valkosipulinkynttä hienonnettuna
1pssApetit Kotimainen Juureskuutioita (500 g)
3dlvettä
1kanaliemikuutio
4rklruohosipulilla maustettua tuorejuustoa

Valmistusohjeet

1. Ruskista kanasuikaleet öljyssä. Lisää paprikajauhe, rosmariini ja hienonnettu valkosipuli. Paista pari minuuttia ja lisää jäiset juureskuutiot, vesi ja kanaliemikuutio tai -fondi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 15 minuuttia, kunnes juurekset ja kana ovat kypsiä.

2. Lisää tuorejuusto ja kuumenna vielä. Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.