Resepti
Karamellisoitu sipulidippi
Karamellisoitu sipulidippi onnistuu helposti ja nopeasti Apetit Sipulikuutioista.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi- ja rapsiöljyä |
| 1 | pss | Apetit Sipulikuutioita |
| 2 | dl | creme fraichea |
| 0,5 | tl | savupaprikajauhetta |
| 1 | rkl | sitruunamehua |
| 1 | tl | soijaa |
| ripaus suolaa ja mustapippuria | ||
| (fariinisokeria) |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulikuutiot.
2. Paista sipulikuutioita miedolla lämmöllä välillä sekoittaen n. 30 minuuttia, kunnes sipulikuutiot ovat karamellisoituneet kullanruskeiksi ja pehmeiksi.
3. Mausta karamellisoituneet sipulikuutiot suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä.
4. Sekoita kulhossa creme fraiche, savupaprikajauhe, sitruunamehu, soija ja 3/4 sipulista ja tarkista maku.
5. Lisää dipin päälle loput sipulit ja rouhaise hieman mustapippuria. Tarjoile sipulidippi esimerkiksi sipsien kanssa.
6. Vinkki! Sipulien karamellisoituminen nopeutuu lisäämällä sipulikuutioiden joukkoon 1 tl fariinisokeria.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti