Resepti
Kasvis-fetasalaatti
Arvio: 3.1 / 5
Uutta inspiraatiota perinteiseen fetasalaattiin!
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 5 annosta
Ainekset
2 | pss | Apetit Sadonkorjuukasviksia (à 600 g) |
200 | g | minitomaatteja |
200 | g | fetajuustoa |
2 | dl | kivettömiä kalamata- oliiveja |
1 | ruukku rucolaa (tai muuta salaattia) | |
tuoretta minttua | ||
Kastike: | ||
---|---|---|
0,5 | dl | oliiviöljyä |
2 | rkl | punaviinietikkaa |
1 | rkl | hunajaa |
1 | tl | oreganoa |
1 | tl | kuivattua minttua |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua hetki. Sulata Sadonkorjuukasvikset mikrossa tai kiehuvassa vedessä. Kaada kasvikset kulhoon ja sekoita joukkoon kastike. Puolita minitomaatit ja murenna fetajuusto. Revi salaatti vadille ja kaada päälle kasvikset. Levitä pinnalle minitomaatit, murennettu fetajuusto ja oliivit. Viimeistele tuoreella mintulla ja tarjoile.