Resepti
Kasvis-kvinoapannu
Arvio: 3.3 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
| 1 | dl | kvinoaa |
| Yrttiöljy: | ||
|---|---|---|
| 0,5 | dl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
| 0,5 | dl | sitruunamehua |
| 1 | rkl | sokeria |
| 1 | tl | suolaa |
| 1 | tl | kurkumaa |
| 1 | tl | paprikajauhetta |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Wok Lehtikaali-kasvissekoitus (à 450 g) |
| maapähkinöitä tai pinjansiemeniä | ||
| Koristeluun | ||
| lehtipersiljaa silputtuna | ||
| Lisukkeeksi | ||
| halloumijuustoa | ||
Valmistusohjeet
1. Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Wokkaa vihanneksia öljyssä noin 6 minuuttia. Lisää sitruunamehu, mausteet sekä kvinoa ja paista vielä hetki. Lisää maapähkinöitä tai pinjansiemeniä ja koristele silputulla lehtipersiljalla.
3. Paista lisukkeeksi halloumijuustoa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti