Resepti

Kasvis-kvinoapannu

Arvio: 3.3 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Gluteeniton
Kasvis-kvinoapannu

Ainekset

1dlkvinoaa
Yrttiöljy:
0,5dlApetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä
0,5dlsitruunamehua
1rklsokeria
1tlsuolaa
1tlkurkumaa
1tlpaprikajauhetta
1pssApetit Kotimainen Wok Lehtikaali-kasvissekoitus (à 450 g)
maapähkinöitä tai pinjansiemeniä
Koristeluun
lehtipersiljaa silputtuna
Lisukkeeksi
halloumijuustoa

Valmistusohjeet

1. Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Wokkaa vihanneksia öljyssä noin 6 minuuttia. Lisää sitruunamehu, mausteet sekä kvinoa ja paista vielä hetki. Lisää maapähkinöitä tai pinjansiemeniä ja koristele silputulla lehtipersiljalla.

3. Paista lisukkeeksi halloumijuustoa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!