Resepti
KERMAINEN SITRUUNAPASTA
Ihanan täyteläinen ja raikas sitruunapasta saa potkua tulisesta Apetit Neito Pizza- ja pastaöljystä
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 hlö
Ainekset
250 | g | Pasta pappardellea |
180 | g | Creme fraichea |
3 | rkl | Puristettua sitruunan mehua |
1 | tl | Raastettua luomu sitruunan kuorta |
Apetit Neito Rypsi & rapsiöljyä | ||
60 | g | Raastettua parmesania |
1 | kpl | Valkosipulin kynsiä |
3 | rkl | Tuoretta persiljaa |
2 | rkl | Pinjansiemeniä |
1 | dl | Pastan keitinvettä |
2 | rkl | Apetit Neito Pizza- ja pastaöljyä |
Valmistusohjeet
1. Keitä pasta pakkauksen mukaan ja valuta. Ota säästöön 1 dl keitinvettä.
2. Paahda pinjansiemenet kevyesti kuumalla pannulla. Raasta tai pilko hienoksi valkosipulinkynsi. Kuumenna laakea pannu tai kasari, lisää pannulle öljyä ja paahda valkosipulia pieni hetki. Lisää creme fraiche ja pastan keitinvesi, sitruunan mehu ja raastettu kuori sekä raastettu parmesan. Lisää valutettu pasta, persilja sekä pinjansiemenet. Kääntele pasta ja raasta vielä päälle parmesaania. Viimeistele pasta lopuksi tulisella Apetit Neito Pizza- ja pastaöljyllä.