Resepti

KERMAINEN SITRUUNAPASTA

Ihanan täyteläinen ja raikas sitruunapasta saa potkua tulisesta Apetit Neito Pizza- ja pastaöljystä

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2 hlö

KERMAINEN SITRUUNAPASTA

Ainekset

250gPasta pappardellea
180gCreme fraichea
3rklPuristettua sitruunan mehua
1tlRaastettua luomu sitruunan kuorta
Apetit Neito Rypsi & rapsiöljyä
60gRaastettua parmesania
1kplValkosipulin kynsiä
3rklTuoretta persiljaa
2rklPinjansiemeniä
1dlPastan keitinvettä
2rklApetit Neito Pizza- ja pastaöljyä

Valmistusohjeet

1. Keitä pasta pakkauksen mukaan ja valuta. Ota säästöön 1 dl keitinvettä.

2. Paahda pinjansiemenet kevyesti kuumalla pannulla. Raasta tai pilko hienoksi valkosipulinkynsi. Kuumenna laakea pannu tai kasari, lisää pannulle öljyä ja paahda valkosipulia pieni hetki. Lisää creme fraiche ja pastan keitinvesi, sitruunan mehu ja raastettu kuori sekä raastettu parmesan. Lisää valutettu pasta, persilja sekä pinjansiemenet. Kääntele pasta ja raasta vielä päälle parmesaania. Viimeistele pasta lopuksi tulisella Apetit Neito Pizza- ja pastaöljyllä.