Resepti
Lihamureke vihannestäytteellä
Arvio: 4.3 / 5
Lihamurekkeen makoisa yllätys piilee sen sisällä – rouskuvissa kasviksissa.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 5 annosta
Ainekset
500 | g | jauhelihaa |
2 | dl | kermaviiliä |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita (à 200 g) |
3 | rkl | korppujauhoja |
2 | tl | suolaa |
0,5 | tl | valkopippuria |
1 | kananmuna | |
1 | pss | Apetit Vihannessekoitusta (à 250 g) |
Valmistusohjeet
1. Yhdistä kermaviili, sipulikuutiot, korppujauhot ja mausteet. Lisää jauheliha ja kananmuna ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperille suorakaiteen muotoiseksi. Levitä kiehautettu vihannessekoitus keskelle. Sulje täyte mureketaikinan sisälle kostutetuin käsin. Kypsennä uunissa 225 °C:ssa noin 50 minuuttia.