Resepti

Lohi-sulatejuustokeitto

Arvio: 4.1 / 5

Täyteläinen kirjolohikeitto lämmittää jokaisen kalan ystävän mieltä.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Lohi-sulatejuustokeitto

Ainekset

2pssApetit Kasvissuikaleita
1lvettä
1kasvisliemikuutio
1pktpaprika-sulatejuustoa (250 g)
1dlkasvirasvakermaa
1rskirjolohisuikaleita (à 300 g)

Valmistusohjeet

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää kasvisliemikuutio ja pieneksi paloiteltu sulatejuusto. Sekoittele, kunnes juusto on sulanut. Lisää kasvirasvakerma ja jäiset kasvissuikaleet. Kuumenna kiehuvaksi, lisää marinoidut kirjolohisuikaleet, sekoita ja keitä noin 5 minuuttia.