Resepti
Lohi-sulatejuustokeitto
Arvio: 4.1 / 5
Täyteläinen kirjolohikeitto lämmittää jokaisen kalan ystävän mieltä.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | pss | Apetit Kasvissuikaleita |
1 | l | vettä |
1 | kasvisliemikuutio | |
1 | pkt | paprika-sulatejuustoa (250 g) |
1 | dl | kasvirasvakermaa |
1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää kasvisliemikuutio ja pieneksi paloiteltu sulatejuusto. Sekoittele, kunnes juusto on sulanut. Lisää kasvirasvakerma ja jäiset kasvissuikaleet. Kuumenna kiehuvaksi, lisää marinoidut kirjolohisuikaleet, sekoita ja keitä noin 5 minuuttia.