Resepti
Mexican vegeburger
Arvio: 4.5 / 5
Herkullisen helpot lakto-vegetaariset burgerit koti-iltaan tai pippaloihin. Paista pihviksi Apetit Kasvisjauhikset, jos haluat ruuan olevan täysin vegaani.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
Guacamole-majoneesi | ||
---|---|---|
1 | dl | guacamolea |
0,5 | dl | vegaanista majoneesia |
Tomaattisalsa | ||
2 | kpl | tomaattia pieninä kuutioina |
0,5 | kpl | hienonnettu punasipuli |
0,5 | kpl | hienonnettua chiliä |
0,5 | kpl | limetin raastettu kuori ja mehu |
0,5 | dl | hienonnettua korianteria |
2 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
0,5 | tl | suolaa |
1 | tl | sokeria |
1 | tl | rouhittua mustapippuria |
Tarjoiluun | ||
4 | kpl | rouhesämpylää |
1 | dl | vegaanista majoneesia |
4 | kpl | Apetit Mexican Kasvispihvejä |
1 | pss | jäävuorisalaattia |
Valmistusohjeet
1. Sekoita keskenään guacamole ja majoneesi. Sekoita kaikki tomaattisalsan ainekset keskenään.
2. Halkaise sämpylät ja paahda leivänpaahtimessa. Kuumenna pihvit mikroaaltouunissa (800W) 1,5 minuuttia / pihvi tai kuumenna uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Voitele sämpylöiden pinnat majoneesilla. Laita pohjan päälle salaattia, pihvit ja lopuksi reilusti salsaa. Laita kansi päälle.
4. Vinkki: Tee edellisenä päivänä valmiiksi guacamole sekä salsa. Näin saat koottua hampurilaiset nopeasti, vaikka välipalaksi.