Resepti

Myskikurpitsacurry

Valmistusaika:

Laktoositon Gluteeniton
Myskikurpitsacurry

Ainekset

suolaa
Myskikurpitsacurry
1rkloliiviöljyä
400gmyskikurpitsaa
100gApetit Kotimainen Sipulikuutioita
1tlmietoa currytahnaa
3dlkasvislientä
2kpltomaattia
1prkkikherneitä
0,5dlkreikkalaista jogurttia
100gApetit Kotimainen Pinaattia
mustapippuria
Tarjoiluun
tuoretta korianteria

Valmistusohjeet

1. Kuullota pannulla öljyssä myskikurpitsakuutiot. Siirrä lautaselle odottamaan. Kuullota pannulla sipulikuutiot. Lisää currytahna ja sekoita hetki. Kaada päälle kasvisliemi ja myskikurpitsat ja kikherneet. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes kurpitsat ovat kypsiä. Lisää kuutioidut tomaatit ja pinaatti ja keitä vielä 3-4 minuuttia, kunnes tomaatit ovat pehmenneet. Sekoita joukkoon jogurtti ja mausteet. Kuumenna.

2. Koristele hienonnetulla korianterilla. Tarjoa riisin basmatiriisin kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!