Resepti
Myskikurpitsacurry
Valmistusaika:
Ainekset
| suolaa | ||
| Myskikurpitsacurry | ||
|---|---|---|
| 1 | rkl | oliiviöljyä |
| 400 | g | myskikurpitsaa |
| 100 | g | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
| 1 | tl | mietoa currytahnaa |
| 3 | dl | kasvislientä |
| 2 | kpl | tomaattia |
| 1 | prk | kikherneitä |
| 0,5 | dl | kreikkalaista jogurttia |
| 100 | g | Apetit Kotimainen Pinaattia |
| mustapippuria | ||
| Tarjoiluun | ||
| tuoretta korianteria | ||
Valmistusohjeet
1. Kuullota pannulla öljyssä myskikurpitsakuutiot. Siirrä lautaselle odottamaan. Kuullota pannulla sipulikuutiot. Lisää currytahna ja sekoita hetki. Kaada päälle kasvisliemi ja myskikurpitsat ja kikherneet. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes kurpitsat ovat kypsiä. Lisää kuutioidut tomaatit ja pinaatti ja keitä vielä 3-4 minuuttia, kunnes tomaatit ovat pehmenneet. Sekoita joukkoon jogurtti ja mausteet. Kuumenna.
2. Koristele hienonnetulla korianterilla. Tarjoa riisin basmatiriisin kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti