Resepti
Paahdettu bulgursalaatti
Paahdetut juurekset saavat kaveriksi sitruunan raikasta bulguria.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutio |
2,5 | dl | bulguria |
1 | valkosipulinkynsi siivuina | |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
1 | tl | kardemummaa |
1 | tl | neilikkaa |
1 | tl | lehtipersiljaa |
1 | sitruunan mehu | |
2 | rkl | NEITO™ Sitruuna mausteöljyä |
Valmistusohjeet
1. Jaa kasvikset leivinpaperille uunipellille ja paahda kasvikset kypsäksi 225-asteisessa uunissa 25 minuutissa.
2. Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaisesti ja valuta se. Sekoita keskenään paahdetut kasvikset ja kypsä, valutettu bulgur. Mausta ja höystä seos lopuilla aineksilla, sekoita ja tarjoile heti.
4. Vinkki! Bulgurin sijaan voit käyttää tähän reseptiin kotimaista ohrasuurimota kypsennettynä.