Resepti
Parempi makaronilaatikko
Arvio: 3.9 / 5
Kasvikset tuovat raikkautta, makua ja väriä makaronilaatikkoon.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 400 | g | jauhelihaa |
| 1 | tl | suolaa |
| 0,5 | tl | mustapippuria |
| 1 | pss | makaroonia (400 g) |
| 1 | pss | Apetit Puutarhurin sekoitusta |
| Vuokaan | ||
|---|---|---|
| 1 | rkl | margariinia |
| Munamaito | ||
| 3 | kananmunaa | |
| 6 | dl | maitoa |
| 1 | tl | suolaa |
Valmistusohjeet
1. Ruskista jauheliha pinnoitetussa paistokasarissa ja mausta se. Keitä pasta lähes kypsäksi (n. 8 min) pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada keitinvesi pois. Sekoita kuuman pastan joukkoon jäiset kasvikset. Voitele uunivuoka ja kaada pasta-kasvissekoitus siihen. Sekoita munamaidon ainekset keskenään. Kaada liemi vuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin tunti.
2. Vinkki! Jos teet ruokaa aikuiseen makuun, lisää mausteeksi chiliä, yrttejä, pippuriseosta tai jokin valmis maustekastike. Pinnalle voit ripotella kypsennyksen loppuvaiheessa 1 1/2 dl juustoraastetta.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti