Resepti
Parsakaali-papusoppa
Arvio: 4.3 / 5
Parsakaalista ja pavuista syntyy erittäin ravitseva keitto!
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
| 0,25 | pss | Apetit Kotimaista Sipulia kuutioituna (à 200 g) |
| 1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 1 | pss | Apetit Parsakaalia (à 200 g) |
| 1 | pss | Apetit Papuja (à 200 g) |
| 5 | dl | vettä |
| 1 | rkl | kasvisfondia |
| 200 | g | Koskenlaskija-sulatejuustoa |
| 1 | tl | suolaa |
Valmistusohjeet
1. Kuullota sipuli kasviöljyssä kattilan pohjalla muutama minuutti. Lisää loput ainekset. Keitä ilman kantta noin 5 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsyneet.
2. Soseuta keitto ja kiehauta se. Mausta suolalla. Lisää vettä tarvittaessa ja tarjoa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti