Resepti
Pasta carbonara graavilohesta
Arvio: 3.6 / 5
Pasta Carbonaran voi tehdä pekonin lisäksi myös lohesta
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
400 | g | spaghettia keitettynä |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
150 | g | graavilohta (á 150 g) |
4 | kananmunaa | |
80 | g | parmesanjuustoa raastettuna |
4 | tl | mustapippuria |
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
4 | keltuaista | |
100 | g | juustoraastetta |
2 | rkl | persiljaa |
Valmistusohjeet
1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Paista graavilohi nopeasti siivuina pannulla rypsiöljyssä. Siirrä siivut sivuun odottamaan.
3. Sekoita munat ja juustoraaste. Mausta seos mustapippurilla.
4. Kuumenna pannulla tilkka rypsiöljyä, lisää keitetty ja valutettu pasta ja kääntele sitä hetkinen kuumalla pannulla. Kaada muna-juustoseos hitaasti joukkoon, ettei se mene kokkeliksi. Sekoita hyvin.
5. Annostele pasta lautasille, lisää paistettu graavilohi pastan päälle ja viimeistele annokset kananmunanpuolikkaalla, jossa on keltuainen.
6. Rouhi päälle mustapippuria myllystä. Viimeistele juustoraasteella ja persiljalla.
7. Voit myös käyttää kylmäsavulohta