Resepti
Pinaattiquesadillat
Arvio: 4 / 5
Pinaattiquesadillat maistuvat yleensä kaiken ikäisille ja niiden valmistamiseen tarvitaan vain muutama perusaines. Reseptin pääraaka-aine on pinaatti, joka antaa makua ja väriä quesadilloin. Ohje on näppärä, sillä fetan voi vaihtaa, esim. vuohenjuustoon tai jopa perus juustoraasteen. Apetit Kotimainen pinaatti pakastetaan suoraan niittämisen jälkeen. Pinaatti on siitä poikkeuksellinen peltoviljelykasvi, että siitä saadaan kaudessa kaksi satoa. Resepti: Tara Junker
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
2 | pss | Apetit Kotimainen pinaattia (à 150 g) |
8 | kpl | tortillalettuja |
50 | g | tuorejuustoa |
150 | g | fetajuustoa |
1 | valkosipulinkynsi | |
suolaa | ||
öljyä paistamiseen |
Valmistusohjeet
1. Valuta sulatettu pakastepinaatti ja paista pannussa pienessä tilkassa öljyssä. Lisää vähän suolaa ja raasta valkosipulinkynsi joukkoon.
2. Levitä tuorejuustoa neljän tortillanletun päälle. Jaa pinaatti lettujen päälle.
3. Lisää yksi lettu kerrallaan pannuun ja ripottele fetajuusto päälle. Lisää “puhdas” tortillalettu päälle. Kuumenna pari minuuttia molemmin puolin, kunnes tortillan pinta on kauniin kullanruskea.
4. Paista loput quesadillat samoin ja leikkaa saksilla paloiksi.