Resepti
PIZZA BIANCO
Viimeistele pizzasi tulisella Apetit Neito Pizza- ja pastaöljyllä
Valmistusaika: Alle 30 min.
Ainekset
| 2 | kpl | Pakastettuja pizzataikinapalloja tai valmiita pyöreitä pizzapohjia |
| 180 | g | Creme fraichea |
| 1 | tl | Raastettua sitruunankuorta |
| 0,5 | tl | Suolaa |
| 1 | kpl | Mozzarellapallo |
| 100 | g | Juustoraastetta |
| 100 | g | Kirsikkatomaatteja |
| Oliiveja | ||
| Sieniä | ||
| 1 | kpl | Tuoretta oreganoa |
| 1 | kpl | Tuoretta basilikaa |
| 2 | rkl | Apetit Neito Pizza- ja pastaöljyä |
Valmistusohjeet
1. Käytä pakastimesta saatavia taikinapalloja tai valmispohjia.
3. Muotoile pizzat pyöreiksi.
5. Sekoita creme fraiche, sitruunankuori ja suola. Levitä seos pohjan päälle. Ripottele päälle juustoraaste. Paista pizzaa uunissa (200-250 astetta) ohjeen mukaan noin 7-12 min pohjan paksuudesta riippuen.
6. Paloitte kirsikkatomaatit puoliksi ja revi mozzarella. Paista sienet pannulla.
8. Ota pizza uunista ja lisää loput täytteet. Viimeistele pizzasi tulisella Apetit Neito Pizza- ja pastaöljyllä.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti