Resepti
PIZZA BIANCO
Viimeistele pizzasi tulisella Apetit Neito Pizza- ja pastaöljyllä
Valmistusaika: Alle 30 min.
Ainekset
2 | kpl | Pakastettuja pizzataikinapalloja tai valmiita pyöreitä pizzapohjia |
180 | g | Creme fraichea |
1 | tl | Raastettua sitruunankuorta |
0,5 | tl | Suolaa |
1 | kpl | Mozzarellapallo |
100 | g | Juustoraastetta |
100 | g | Kirsikkatomaatteja |
Oliiveja | ||
Sieniä | ||
1 | kpl | Tuoretta oreganoa |
1 | kpl | Tuoretta basilikaa |
2 | rkl | Apetit Neito Pizza- ja pastaöljyä |
Valmistusohjeet
1. Käytä pakastimesta saatavia taikinapalloja tai valmispohjia.
3. Muotoile pizzat pyöreiksi.
5. Sekoita creme fraiche, sitruunankuori ja suola. Levitä seos pohjan päälle. Ripottele päälle juustoraaste. Paista pizzaa uunissa (200-250 astetta) ohjeen mukaan noin 7-12 min pohjan paksuudesta riippuen.
6. Paloitte kirsikkatomaatit puoliksi ja revi mozzarella. Paista sienet pannulla.
8. Ota pizza uunista ja lisää loput täytteet. Viimeistele pizzasi tulisella Apetit Neito Pizza- ja pastaöljyllä.