Resepti
Pomodoro Rosso -vuoka
Arvio: 2.6 / 5
Pomodoro Rosso -vuoka on lämmittävä ja juustoinen ruoka. Se on pöydässä 20 minuutissa, ja aktiivinen ruoanlaittoaikaa ennen uuniin menoa, on ainoastaan 5 minuuttia. Resepti: Tara Junker
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | pss | Apetit Pomodoro Rosso |
1 | prk | kikherneitä, papuja tai linssejä (380 g) |
1 | pkt | tortellinia |
400 | ml | tomaattimurskaa |
1 | prk | ranskankermaa |
1 | mozzarella | |
150 | g | fetajuustoa |
1 | dl | pestoa |
Valmistusohjeet
1. Lämmitä uuni 215°C (kiertoilma).
2. Sekoita kaikki ainekset, paitsi juustot ja pesto, uunivuoassa. Ripottele juusto ja pesto ruuan päälle ja paista uunissa 15 minuuttia kunnes juusto on saanut kullanruskean pinnan.