Resepti

Pomodoro Rosso -vuoka

Arvio: 2.6 / 5

Pomodoro Rosso -vuoka on lämmittävä ja juustoinen ruoka. Se on pöydässä 20 minuutissa, ja aktiivinen ruoanlaittoaikaa ennen uuniin menoa, on ainoastaan 5 minuuttia. Resepti: Tara Junker

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Pomodoro Rosso -vuoka

Ainekset

1pssApetit Pomodoro Rosso
1prkkikherneitä, papuja tai linssejä (380 g)
1pkttortellinia
400mltomaattimurskaa
1prkranskankermaa
1mozzarella
150gfetajuustoa
1dlpestoa

Valmistusohjeet

1. Lämmitä uuni 215°C (kiertoilma).

2. Sekoita kaikki ainekset, paitsi juustot ja pesto, uunivuoassa. Ripottele juusto ja pesto ruuan päälle ja paista uunissa 15 minuuttia kunnes juusto on saanut kullanruskean pinnan.