Resepti
Porkkanasosekeitto fetajuuston ja ruiskrutonkien kera
Arvio: 4.3 / 5
Apetit Kotimainen Porkkanasosekeitto voidaan tarjota rapeiden ruiskrutonkien kanssa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
Ruiskrutongit | ||
---|---|---|
4 | viipaletta ruisleipää tai härkäpapurouheseosta | |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | murskattu valkosipulinkynsi | |
Keitto | ||
2 | pkt | Apetit Kotimainen Porkkanasosekeittoa (à 400 g) |
100 | g | fetajuustoa |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa ruisleipäviipaleet pieniksi kuutioiksi. Kuumenna rypsiöljy paistinpannussa. Lisää valkosipuli ja ruisleipäkuutiot. Paista, kunnes ruisleipäkuutiot ovat rapeita. Voit korvata leivän härkäpapurouheella.
2. Kuumenna osittain sulanut tai jäinen keitto kiehuvan kuumaksi kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita välillä. Annostele keitto tarjolle. Murenna fetajuusto joukkoon ja ripottele ruiskrutongit pinnalle.
3. Vinkki: Voit käyttää itse tehtyjen ruiskrutonkien sijaan valmiita rukiisia leipätikkuja (esim. Ripsejä).