Resepti
Punajuurigratiinin ja Bataatti-juuresgratiinin tuunaus
Apetit Kotimainen Punajuurigratiini ja Bataatti-juuresgratiini ovat ihania sellaisenaan, mutta voit tarjoilla gratiinit myös tuunattuna. Punajuuren kanssa sopivat parmesaaniraaste ja mantelilastut, juuresgratiinin pinnalle lisätään pehmeää vuohenjuustoa, hunajaa ja paahdettuja pekaanipähkinöitä.
Valmistusaika:
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Punajuurigratiinia |
| 1 | pss | Apetit Bataatti-juuresgratiinia |
| raastettua parmesaanijuustoa | ||
| mantelilastuja | ||
| pehmeää vuohenjuustoa | ||
| hunajaa | ||
| paahdettuja pekaanipähkinöitä |
Valmistusohjeet
1. Kypsennä gratiinit pakkauksen ohjeen mukaan noin 30 min.
3. Sekoita ja lisää päälliset esipaistetun gratiinin päälle. Punajuurigratiinin päälle parmesaaniraastetta ja mantelilastuja, juuresgratiinin pinnalle pehmeää vuohenjuustoa, hunajaa ja paahdettuja pekaanipähkinöitä.
5. Jatka kypsentämistä vielä noin 10 min.
7. Mikäli lisäät päälliset heti kypsennyksen alkuvaiheessa, madalla kypsennyslämpötilaa n. 160 asteeseen ja pidennä kypsennysaikaa noin tuntiin.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti