Resepti

Sadonkorjuun uunisalaatti

Arvio: 3.4 / 5

Uunissa paahdetuista Apetit Sadonkorjuukasviksista syntyy maukas salaatti ruokien lisäkkeeksi tai salaattipöytään.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Gluteeniton
Sadonkorjuun uunisalaatti

Ainekset

1pssApetit Sadonkorjuukasvikset (à 300 g)
1rklApetit-rypsiöljyä vuoan voiteluun
0,5tlsuolaa
0,25tlrouhittua mustapippuria
1tlkuivattua rosmariinia
1tlkuivattua timjamia
Tarjoiluun
50gfetajuustokuutioita
2rklpaahdettuja cashewpähkinöitä

Valmistusohjeet

1. Kaada kasvikset voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle mausteet ja sekoita hyvin.

2. Kypsennä kiertoilmauunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

3. Levitä valutetut fetajuustokuutiot ja rouhitut pähkinät kasvisten päälle ennen tarjoilua.