Resepti
Sadonkorjuun uunisalaatti
Arvio: 3.4 / 5
Uunissa paahdetuista Apetit Sadonkorjuukasviksista syntyy maukas salaatti ruokien lisäkkeeksi tai salaattipöytään.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Sadonkorjuukasvikset (à 300 g) |
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä vuoan voiteluun |
0,5 | tl | suolaa |
0,25 | tl | rouhittua mustapippuria |
1 | tl | kuivattua rosmariinia |
1 | tl | kuivattua timjamia |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
50 | g | fetajuustokuutioita |
2 | rkl | paahdettuja cashewpähkinöitä |
Valmistusohjeet
1. Kaada kasvikset voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle mausteet ja sekoita hyvin.
2. Kypsennä kiertoilmauunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
3. Levitä valutetut fetajuustokuutiot ja rouhitut pähkinät kasvisten päälle ennen tarjoilua.