Resepti

Savulohipasta

Helppo ja nopea savulohipasta on täydellinen arkiruoka, joka valmistuu Apetit Kotimaisesta purjoviipaleesta. Voit käyttää savulohen tilalla myös esimerkiksi säilykesavukalaa tai tonnikalaa.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Vähälaktoosinen
Savulohipasta

Ainekset

400gkuivapastaa (esim. tagliatellea)
25gvoita
1pssApetit Kotimainen Purjoviipaleita (150 g)
1rstuorejuustoa (200 g)
1ruukku tilliä tai ruohosipulia hienonnettuna
1kplsitruunan mehu ja kuori raastettuna
1tlmustapippuria rouhittuna
250gsavustettua kirjolohta
(hienonnettuja yrttejä koristeluun)

Valmistusohjeet

1. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Ota keitinvettä talteen 2 dl.

2. Pastan keittämisen aikana sulata voi kasarissa tai paistinpannulla ja kuullota purjoviipaleita noin 5 minuutin ajan. Lisää joukkoon tuorejuusto sekä 2 dl pastan keitinvettä ja hauduta kastiketta noin 5 minuutin ajan.

3. Lisää joukkoon loput ainekset sekä kypsä pasta ja sekoita huolellisesti.

4. Koristele savulohipasta lopuksi hienonnetuilla yrteillä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!